
Warsztaty sushi – część II
Program warsztatów:
1. Przypomnienie technik gotowania ryżu
2. Rodzaje noży i ostrzałek- ostrzenie
3. Przypomnienie rodzajów sushi
4. Ryby i owoce morza - filetowanie i obróbka (łosoś, tuńczyk, halibut)
5. Technika wykonywania nigiri – dwie techniki
6. Sosy do sushi - teoria
7. Technika wykonania – hosomaki, futomaki, uramaki, gunkan
8. Techniki krojenia sashimi i nigiri
9. Technika wykonania temari sushi
10. Techniki cięcia liści bambusa sasagiri
11. Wstęp do kazari sushi (sushi ozdobne)
12. Dekoracje z ogórka
13. Degustacja i czas na pytania
Czas trwania: 4 godziny
W przypadku nieuzbierania się co najmniej 10 osób do dnia 02.10.2025 r. organizator zastrzega sobie możliwość odwołania warsztatów (wówczas środki wrócą na konta zapisanych osób).
czytaj więcej
1. Przypomnienie technik gotowania ryżu
2. Rodzaje noży i ostrzałek- ostrzenie
3. Przypomnienie rodzajów sushi
4. Ryby i owoce morza - filetowanie i obróbka (łosoś, tuńczyk, halibut)
5. Technika wykonywania nigiri – dwie techniki
6. Sosy do sushi - teoria
7. Technika wykonania – hosomaki, futomaki, uramaki, gunkan
8. Techniki krojenia sashimi i nigiri
9. Technika wykonania temari sushi
10. Techniki cięcia liści bambusa sasagiri
11. Wstęp do kazari sushi (sushi ozdobne)
12. Dekoracje z ogórka
13. Degustacja i czas na pytania
Czas trwania: 4 godziny
W przypadku nieuzbierania się co najmniej 10 osób do dnia 02.10.2025 r. organizator zastrzega sobie możliwość odwołania warsztatów (wówczas środki wrócą na konta zapisanych osób).
Szczegóły i grupy
Najbliższa płatność:
230,00 PLN
- NORMALNY
170,00 PLN
- Zniżka na warsztaty sushi po zakupieniu miejsca na warsztaty z ramenu (czyli cena warsztatów z przygotowania ramenu pozostaje taka sama, ale cena warsztatów sushi się zmniejsza przy zakupie pakietu)
Częstotliwość:
jednorazowo
Wiek:
b.o.
Data rozpoczęcia:
05.10.2025
Data zakończenia:
05.10.2025
Max. ilość uczestników:
20
Ilość wolnych miejsc:
20
Harmonogram zajęć
Październik 25 `
Niedziela
05.10.2025
14:00 -
18:00
Szczegóły i grupy
Najbliższa płatność:
230,00 PLN
- NORMALNY
170,00 PLN
- Zniżka na warsztaty sushi po zakupieniu miejsca na warsztaty z ramenu (czyli cena warsztatów z przygotowania ramenu pozostaje taka sama, ale cena warsztatów sushi się zmniejsza przy zakupie pakietu)
Częstotliwość:
jednorazowo
Wiek:
b.o.
Data rozpoczęcia:
05.10.2025
Data zakończenia:
05.10.2025
Max. ilość uczestników:
20
Ilość wolnych miejsc:
20
Harmonogram zajęć
Październik 25 `
Niedziela
05.10.2025
14:00 -
18:00

Warsztaty sushi – część II
Szczegóły i grupy
Najbliższa płatność:
230,00 PLN
- NORMALNY
170,00 PLN
- Zniżka na warsztaty sushi po zakupieniu miejsca na warsztaty z ramenu (czyli cena warsztatów z przygotowania ramenu pozostaje taka sama, ale cena warsztatów sushi się zmniejsza przy zakupie pakietu)
Częstotliwość:
jednorazowo
Wiek:
b.o.
Data rozpoczęcia:
05.10.2025
Data zakończenia:
05.10.2025
Max. ilość uczestników:
20
Ilość wolnych miejsc:
20
Harmonogram zajęć
Październik 25 `
Niedziela
05.10.2025
14:00 -
18:00
Szczegóły i grupy
Najbliższa płatność:
230,00 PLN
- NORMALNY
170,00 PLN
- Zniżka na warsztaty sushi po zakupieniu miejsca na warsztaty z ramenu (czyli cena warsztatów z przygotowania ramenu pozostaje taka sama, ale cena warsztatów sushi się zmniejsza przy zakupie pakietu)
Częstotliwość:
jednorazowo
Wiek:
b.o.
Data rozpoczęcia:
05.10.2025
Data zakończenia:
05.10.2025
Max. ilość uczestników:
20
Ilość wolnych miejsc:
20
Harmonogram zajęć
Październik 25 `
Niedziela
05.10.2025
14:00 -
18:00
Opis
Program warsztatów:
1. Przypomnienie technik gotowania ryżu
2. Rodzaje noży i ostrzałek- ostrzenie
3. Przypomnienie rodzajów sushi
4. Ryby i owoce morza - filetowanie i obróbka (łosoś, tuńczyk, halibut)
5. Technika wykonywania nigiri – dwie techniki
6. Sosy do sushi - teoria
7. Technika wykonania – hosomaki, futomaki, uramaki, gunkan
8. Techniki krojenia sashimi i nigiri
9. Technika wykonania temari sushi
10. Techniki cięcia liści bambusa sasagiri
11. Wstęp do kazari sushi (sushi ozdobne)
12. Dekoracje z ogórka
13. Degustacja i czas na pytania
Czas trwania: 4 godziny
W przypadku nieuzbierania się co najmniej 10 osób do dnia 02.10.2025 r. organizator zastrzega sobie możliwość odwołania warsztatów (wówczas środki wrócą na konta zapisanych osób).
czytaj więcej
1. Przypomnienie technik gotowania ryżu
2. Rodzaje noży i ostrzałek- ostrzenie
3. Przypomnienie rodzajów sushi
4. Ryby i owoce morza - filetowanie i obróbka (łosoś, tuńczyk, halibut)
5. Technika wykonywania nigiri – dwie techniki
6. Sosy do sushi - teoria
7. Technika wykonania – hosomaki, futomaki, uramaki, gunkan
8. Techniki krojenia sashimi i nigiri
9. Technika wykonania temari sushi
10. Techniki cięcia liści bambusa sasagiri
11. Wstęp do kazari sushi (sushi ozdobne)
12. Dekoracje z ogórka
13. Degustacja i czas na pytania
Czas trwania: 4 godziny
W przypadku nieuzbierania się co najmniej 10 osób do dnia 02.10.2025 r. organizator zastrzega sobie możliwość odwołania warsztatów (wówczas środki wrócą na konta zapisanych osób).