'

Ułatwienia dostępu

Warsztaty

Grafika reklamowa
Warsztaty Sushi
INNE
Program warsztatów:
1. Przypomnienie technik gotowania ryżu
2. Rodzaje noży i ostrzałek- ostrzenie
3. Przypomnienie rodzajów sushi
4. Ryby i owoce morza - filetowanie i obróbka (łosoś, tuńczyk, halibut)
5. Technika wykonywania nigiri – dwie techniki
6. Sosy do sushi - teoria
7. Technika wykonania – hosomaki, futomaki, uramaki, gunkan
8. Techniki krojenia sashimi i nigiri
9. Technika wykonania temari sushi
10. Techniki cięcia liści bambusa sasagiri
11. Wstęp do kazari sushi (sushi ozdobne)
12. Dekoracje z ogórka
13. Degustacja i czas na pytania
Czas trwania: 4 godziny

czytaj więcej
Szczegóły i grupy
Grupa: %group%
Prowadzący: %teacher%
Godzina: %hour%
Najbliższa płatność:
230,00 PLN - NORMALNY
Częstotliwość:
jednorazowo
Wiek:
b.o.
Data rozpoczęcia:
14.09.2025
Data zakończenia:
14.09.2025
Max. ilość uczestników:
20
Ilość wolnych miejsc:
18
Harmonogram zajęć
Wrzesień 25 `
Niedziela
14.09.2025
14:00 - 18:00
Szczegóły i grupy
Grupa: %group%
Prowadzący: %teacher%
Godzina: %hour%
Najbliższa płatność:
230,00 PLN - NORMALNY
Częstotliwość:
jednorazowo
Wiek:
b.o.
Data rozpoczęcia:
14.09.2025
Data zakończenia:
14.09.2025
Max. ilość uczestników:
20
Ilość wolnych miejsc:
18
Harmonogram zajęć
Wrzesień 25 `
Niedziela
14.09.2025
14:00 - 18:00
Grafika reklamowa
Warsztaty Sushi
Szczegóły i grupy
Grupa: %group%
Prowadzący: %teacher%
Godzina: %hour%
Najbliższa płatność:
230,00 PLN - NORMALNY
Częstotliwość:
jednorazowo
Wiek:
b.o.
Data rozpoczęcia:
14.09.2025
Data zakończenia:
14.09.2025
Max. ilość uczestników:
20
Ilość wolnych miejsc:
18
Harmonogram zajęć
Wrzesień 25 `
Niedziela
14.09.2025
14:00 - 18:00
Szczegóły i grupy
Grupa: %group%
Prowadzący: %teacher%
Godzina: %hour%
Najbliższa płatność:
230,00 PLN - NORMALNY
Częstotliwość:
jednorazowo
Wiek:
b.o.
Data rozpoczęcia:
14.09.2025
Data zakończenia:
14.09.2025
Max. ilość uczestników:
20
Ilość wolnych miejsc:
18
Harmonogram zajęć
Wrzesień 25 `
Niedziela
14.09.2025
14:00 - 18:00
Opis
Program warsztatów:
1. Przypomnienie technik gotowania ryżu
2. Rodzaje noży i ostrzałek- ostrzenie
3. Przypomnienie rodzajów sushi
4. Ryby i owoce morza - filetowanie i obróbka (łosoś, tuńczyk, halibut)
5. Technika wykonywania nigiri – dwie techniki
6. Sosy do sushi - teoria
7. Technika wykonania – hosomaki, futomaki, uramaki, gunkan
8. Techniki krojenia sashimi i nigiri
9. Technika wykonania temari sushi
10. Techniki cięcia liści bambusa sasagiri
11. Wstęp do kazari sushi (sushi ozdobne)
12. Dekoracje z ogórka
13. Degustacja i czas na pytania
Czas trwania: 4 godziny
czytaj więcej