
Warsztaty Ramen dla Początkujących
Warsztaty Ramen dla Początkujących
Program warsztatów:
1. Podstawa ramenu - dwa rodzaje bulionów - chintan - drobiowy, -paitan - wieprzowo-wowołowy
2. Techniki gotowania powyższych bulionów
3. Czym jest tare? - wyjaśnienie i degustacja kilku rodzajów tare -shoyu tare, miso tare, tantan tare, shio tare
4. Dodatki do ramenu; praktyka + boczek chashu, kalafior karaage, krewetki w panko, jajka
5. Marynaty do mięs i jajek - przygotowanie
6. Oleje do ramenu - techniki przygotowywania dwóch olejów - Mayu - Rayu
7. Makaron do ramenu - omówienie i przepis
8. Odcedzanie bulionów i przygotowywanie ramenów. Pokaz dekorowania i układanka dodatków
9. Degustacja i czas na pytania
Czas trwania: 4 godziny
czytaj więcej
Program warsztatów:
1. Podstawa ramenu - dwa rodzaje bulionów - chintan - drobiowy, -paitan - wieprzowo-wowołowy
2. Techniki gotowania powyższych bulionów
3. Czym jest tare? - wyjaśnienie i degustacja kilku rodzajów tare -shoyu tare, miso tare, tantan tare, shio tare
4. Dodatki do ramenu; praktyka + boczek chashu, kalafior karaage, krewetki w panko, jajka
5. Marynaty do mięs i jajek - przygotowanie
6. Oleje do ramenu - techniki przygotowywania dwóch olejów - Mayu - Rayu
7. Makaron do ramenu - omówienie i przepis
8. Odcedzanie bulionów i przygotowywanie ramenów. Pokaz dekorowania i układanka dodatków
9. Degustacja i czas na pytania
Czas trwania: 4 godziny
Szczegóły i grupy
Najbliższa płatność:
180,00 PLN
- NORMALNY
Częstotliwość:
jednorazowo
Wiek:
b.o.
Data rozpoczęcia:
09.11.2025
Data zakończenia:
09.11.2025
Max. ilość uczestników:
20
Ilość wolnych miejsc:
17
Harmonogram zajęć
Listopad 25 `
Niedziela
09.11.2025
14:00 -
18:00
Szczegóły i grupy
Najbliższa płatność:
180,00 PLN
- NORMALNY
Częstotliwość:
jednorazowo
Wiek:
b.o.
Data rozpoczęcia:
09.11.2025
Data zakończenia:
09.11.2025
Max. ilość uczestników:
20
Ilość wolnych miejsc:
17
Harmonogram zajęć
Listopad 25 `
Niedziela
09.11.2025
14:00 -
18:00

Warsztaty Ramen dla Początkujących
Szczegóły i grupy
Najbliższa płatność:
180,00 PLN
- NORMALNY
Częstotliwość:
jednorazowo
Wiek:
b.o.
Data rozpoczęcia:
09.11.2025
Data zakończenia:
09.11.2025
Max. ilość uczestników:
20
Ilość wolnych miejsc:
17
Harmonogram zajęć
Listopad 25 `
Niedziela
09.11.2025
14:00 -
18:00
Szczegóły i grupy
Najbliższa płatność:
180,00 PLN
- NORMALNY
Częstotliwość:
jednorazowo
Wiek:
b.o.
Data rozpoczęcia:
09.11.2025
Data zakończenia:
09.11.2025
Max. ilość uczestników:
20
Ilość wolnych miejsc:
17
Harmonogram zajęć
Listopad 25 `
Niedziela
09.11.2025
14:00 -
18:00
Opis
Warsztaty Ramen dla Początkujących
Program warsztatów:
1. Podstawa ramenu - dwa rodzaje bulionów - chintan - drobiowy, -paitan - wieprzowo-wowołowy
2. Techniki gotowania powyższych bulionów
3. Czym jest tare? - wyjaśnienie i degustacja kilku rodzajów tare -shoyu tare, miso tare, tantan tare, shio tare
4. Dodatki do ramenu; praktyka + boczek chashu, kalafior karaage, krewetki w panko, jajka
5. Marynaty do mięs i jajek - przygotowanie
6. Oleje do ramenu - techniki przygotowywania dwóch olejów - Mayu - Rayu
7. Makaron do ramenu - omówienie i przepis
8. Odcedzanie bulionów i przygotowywanie ramenów. Pokaz dekorowania i układanka dodatków
9. Degustacja i czas na pytania
Czas trwania: 4 godziny
czytaj więcej
Program warsztatów:
1. Podstawa ramenu - dwa rodzaje bulionów - chintan - drobiowy, -paitan - wieprzowo-wowołowy
2. Techniki gotowania powyższych bulionów
3. Czym jest tare? - wyjaśnienie i degustacja kilku rodzajów tare -shoyu tare, miso tare, tantan tare, shio tare
4. Dodatki do ramenu; praktyka + boczek chashu, kalafior karaage, krewetki w panko, jajka
5. Marynaty do mięs i jajek - przygotowanie
6. Oleje do ramenu - techniki przygotowywania dwóch olejów - Mayu - Rayu
7. Makaron do ramenu - omówienie i przepis
8. Odcedzanie bulionów i przygotowywanie ramenów. Pokaz dekorowania i układanka dodatków
9. Degustacja i czas na pytania
Czas trwania: 4 godziny